Inicio
autoritats2
auditori
Livetelegrams2
Livetelegrams
Slide background
facetoface
facetoface2
Taulasde10
colmena2
colmena1
dinar
Trias
cloenda

Missió

Business With Social Value (BWSV) és una iniciativa solidària que busca generar possibilitats reals de contractació competitiva de negoci amb valor social. La nostra finalitat és col·laborar amb entitats no lucratives que donen feina a persones amb risc d’exclusió social ó amb discapacitat perquè puguin obtenir per si mateixes els recursos necessaris per assolir els seus objectius.

Els Objectius

Creem oportunitats reals de negoci -a través d’un meeting anual d’empreses mercantils i centres especials d’ocupació & empreses d’inserció no lucrativos- i contribuïm a visibilitzar com un Sector Competitiu que aporta valor Social a les empreses que discriminen positivament les seves compres cap a aquestes proveïdors i Sostenibilitat a la societat.

  • Facilitamos a les empreses mercantils que coneguin una gran oferta d proveïdors socials en un meeting anual.
  • Proporcionamos argumentari social a través de curts “speach” d’innovadors socials locals o estrangers.
  • És un punt de trobada als que comparteixen valors socials

I ho fem des d’una organització NON Profit.

L’objectiu d’BWSV és contribuir a la visibilitat de les empreses socials -les que tenen més d’un 70% de persones amb discapacitat a les seves plantilles i sense ànim de lucre-, com un sector econòmic competitiu i de mercat. Es tracta de posar en valor la capacitat per aportar un plus de màrqueting social a les empreses mercantils que realitzen negocis amb elles, apropant aquestes companyies a una visió més humana i compromesa amb la societat.
Amb aquesta acció, es pretén incrementar el procés de discriminació positiva cap als negocis sense ànim de lucre que integren persones amb discapacitat, aportant valor social a aquestes transaccions i donant-li visibilitat al seu compromís mitjançant l’ús de la marca Business With Social Value.

Els Impulsors

BWSV és una iniciativa impulsada desde http://www.icaria.biz (Icaria Iniciatives Socials, S.A.L, entitat sense afany de lucre).