Contacte

HORARIS I LLOC DE CELEBRACIÓ

Palau de Congressos de Catalunya – Avinguda Diagonal, 661-671, 08028 Barcelona

 

 

 

 


Les empreses que participen a l’organització del BWSV són:

 

 

Consultoria en disseny, gestió i producció d’esdeveniments b2b.
En el BWSV transformem les idees en valor, creem formats de relació i participació dels diferents públics del BWSV i coordinem tots els aspectes  d’implementació, control i execució.
info@barter.es
www.barter.es
93 409 74 78

 

 

 

 

KALONIA, empresa de consultoria estratègica i gestió, treballa estretament amb els seus clients en el desenvolupament i implementació de solucions empresarials amb la finalitat d’aconseguir l’excel·lència dins del seu entorn competitiu.
info@kalonia.com
www.kalonia.com
932 72 09 33

 

 

 

 

 

Creació, gestió i dinamització de comunitats online. Disseny d’estratègia i generació de continguts a les xarxes socials del Business with Social Value.
www.plumadealquiler.com
hello@plumadealquiler.com

 

 

 

El Catering de la Comunicació és una agencia de publicitat i consultoria especialitzada en el sector de l’alimentació i la restauració, que cuina projectes a mida per a clients que busquen solucions eficaces. Paral·lelament assessorem establiments de restauració en els àmbits de la gestió i la proposta culinària.
Com a empresa compromesa amb el país i la societat on viu, col.laborem amb el BWSV creant materials audiovisuals per l’event i la seva comunicació.

www.elcateringdelacomunicacio.com