IMPORTANT

Volguts amics, ahir al vespre, en una reunió amb la direcció general del Palau de Congressos i Hotel Fairmont, i veient com apareix i s’incrementa diàriament el % de contagis aquí per la maleïda pandèmia, vàrem considerar que podríem incórrer en un risc elevat de contagi, celebrant el Business With Social Value, que és un acte de 8 hores amb conferencies, networking amb coffee, vermut, dinar en un lloc interior com son els espais del Palau de Congressos i del Hotel Fairmont, vàrem valorar la opció de fer-ho al exterior amb carpes, però fa massa fred.

 

Finalment hem decidit fer tot el programa en streaming de welcome de patrocinadors, conferència d’en Guy Bigwood, entrevista de la Eva Blanco amb en Joan Santacana, Concert de S.O.N.risas, taula rodona d’en Josep Cuni i entrega de Premis del Barcelona Sustainable Tourism a les millors experiències en els següents eixos: Patrimoni cultural, Accessibilitat, Medi Ambient, Social i Econòmic. Tot, excepte el coffee, el vermut i el dinar dels xefs que no pot ser on-line. Tot en el seu horari previst.

 

EL FACE TO FACE, la essència del Business With Social Value, es farà on-line des de la mateixa plataforma de MARCOM on, a través d’un nou mòdul que permet obrir finestres, podrem tenir les reunions puntualment. En aquests moments, els tècnics estan realitzant les transferències del sistema en el que us heu inscrit, al nou sistema. El dijous dia 9 de desembre, us ja us enviarem el link el usuaris i el pasword.

 

Estem tristes perquè ens agrada molt retrobar-nos personalment d’any en any i veure’ns i saludar-nos i parlar-nos i preguntar-nos com estem,... i aquesta relació espontània i desitjada en un grup de 400 persones, aquest 2.021 quedarà pendent.

Us enviem una gran abraçada, demanant-vos que mantingueu la vostra participació en aquest nou Business With Social Value Tecnològic que no ha vingut per quedar-se. Nosaltres, sí que us veurem a tots!