top of page

   Barcelona Sustainable Tourism  

Què és?

BcnTurisme.jpg

El SOCIAL & SUSTAINABLE TOURISM és una iniciativa conjunta de Turisme Barcelona i de l'BWSV per crear un espai de reflexió, coneixement i negoci per al Sector Turístic alineat amb els valors i eixos del Barcelona Sustainable Tourism dins de l'esdeveniment BWSV.
En el Social & Sustainable Tourism de l'BWSV trobaràs:

 

  • Conferències i tallers pràctics per millorar en els 5 eixos de l'BST.

  • Els espais propis de l'BWSV: face2face.

Face2Face

Al Face2Face comptem amb empreses, relacionades amb el turisme sostenible i responsable, que presenten la seva oferta de productes, activitats lúdiques, consultoria, i suport a les empreses del sector que volen millorar en la sostenibilitat.

24862450_633970553393880_3409714008775136502_n.jpg

Barcelona Sustainable Tourism

BcnTurisme.jpg

El Barcelona Sustainable Tourism (BST) és el programa creat el 2012 per Turisme de Barcelona per promocionar el turisme sostenible i està dirigit a la participació d'empreses compromeses amb l'accessibilitat i la sostenibilitat ambiental, cultural, social i econòmica. El programa agrupa una sèrie d'establiments i serveis que permeten gaudir de la ciutat d'una manera més responsable.

Página principal

El Barcelona Sustainable Tourism s'articula al voltant de diferents eixos

Corason.PNG

Sostenibilitat social

Té com a objectiu la recerca de la dignitat de les persones. Són pràctiques per fomentar la sostenibilitat social com: l'eliminació de la pobresa; garantir una vida sana; desenvolupar una economia sòlida i inclusiva o promoure relacions dialogants i amistoses a les empreses, entre d'altres.

Diabolo.PNG

Sostenibilitat del patrimoni cultural i de les tradicions

Té com a objectiu preservar el patrimoni cultural d'un poble, així com el patrimoni immaterial i donar a conèixer les tradicions així com fomentar el coneixement per part dels visitants i la protecció del paisatge.

Hoji.PNG

Sostenibilitat mediambiental

Àrea encarregada de prevenir la contaminació, promoure l'ús eficient dels recursos i l'estalvi de recursos naturals mantenint els estàndards de qualitat exigits i de sensibilitzar el personal i els clients de pràctiques sostenibles.

Abran paso.PNG

Accessibilitat

Cerca la sensibilització i la formació dels operadors de la indústria turística i la inclusió i promocionar Barcelona com a destinació de turisme accessible.

Premis Barcelona Sustainable Tourism a les bones pràctiques

Els Premis Barcelona Sustainable Tourism a les Bones Pràctiques reconeixen a totes aquelles bones pràctiques que, en l'àmbit d'empresa, s'hagin dedicat a la sostenibilitat en els següents eixos:

Sostenibilitat social

Totes aquelles accions que ajudin a millorar la dignitat de les persones, eliminar la pobresa o garantir una vida sana, entre d'altres.

Sostenibilitat del patrimoni cultural i de les tradicions

Totes aquelles polítiques que ajuden a preservar-lo i a donar a conèixer la seva riquesa.

Sostenibilitat
mediambiental

Les pràctiques que ajuden a preservar el medi ambient, l'estalvi dels recursos naturals i a aconseguir una ciutat més habitable.

Accessibilitat

Accions que ajuden a garantir un turisme per a tothom i a gaudir d'una destinació que es preocupa per la inclusió.

Si vols conèixer més t'animem a consultar el document de bones pràctiques fent click aquí

bcnAjuntament.png
BCN+.jpg
bottom of page