Barcelona Sustainable Tourism  

Què és?

BcnTurisme.jpg

El SOCIAL & SUSTAINABLE TOURISM és una iniciativa conjunta de Turisme Barcelona i de l'BWSV per crear un espai de reflexió, coneixement i negoci per al Sector Turístic alineat amb els valors i eixos del Barcelona Sustainable Tourism dins de l'esdeveniment BWSV.
En el Social & Sustainable Tourism de l'BWSV trobaràs:

 

  • Conferències i tallers pràctics per millorar en els 4 eixos de l'BST.

  • Zona d'autoavaluació per descobrir el nivell de sostenibilitat de la teva empresa.

  • Els espais propis de l'BWSV: face2face i el menjar ofert pels xefs solidaris.

Activitats i Face2Face

Descobreix el nivell de sostenibilitat de la teva empresa en l'àrea d'autoavaluació a través d'un aplicatiu creat per Turisme de Barcelona, ​​que avalua el seu nivell de Sostenibilitat en base als 4 eixos de l'BST.

Al Face2Face comptem amb empreses, relacionades amb el turisme sostenible i responsable, que presenten la seva oferta de productes, activitats lúdiques, consultoria, i suport a les empreses del sector que volen millorar en la sostenibilitat.

Barcelona Sustainable Tourism

BcnTurisme.jpg

El Barcelona Sustainable Tourism (BST) és el programa creat el 2012 per Turisme de Barcelona per promocionar el turisme sostenible i està dirigit a la participació d'empreses compromeses amb l'accessibilitat i la sostenibilitat ambiental, cultural, social i econòmica. El programa agrupa una sèrie d'establiments i serveis que permeten gaudir de la ciutat d'una manera més responsable.

Fes-te membre de BST

Página principal

El Barcelona Sustainable Tourism s'articula al voltant de 4 eixos

Corason.PNG

Sostenibilitat social

Té com a objectiu la recerca de la dignitat de les persones. Són pràctiques per fomentar la sostenibilitat social com: l'eliminació de la pobresa; garantir una vida sana; desenvolupar una economia sòlida i inclusiva o promoure relacions dialogants i amistoses a les empreses, entre d'altres.

Diabolo.PNG

Sostenibilitat del patrimoni cultural i de les tradicions

Té com a objectiu preservar el patrimoni cultural d'un poble, així com el patrimoni immaterial i donar a conèixer les tradicions així com fomentar el coneixement per part dels visitants i la protecció del paisatge.

Hoji.PNG

Sostenibilitat mediambiental

Àrea encarregada de prevenir la contaminació, promoure l'ús eficient dels recursos i l'estalvi de recursos naturals mantenint els estàndards de qualitat exigits i de sensibilitzar el personal i els clients de pràctiques sostenibles.

Abran paso.PNG

Accessibilitat

Cerca la sensibilització i la formació dels operadors de la indústria turística i la inclusió i promocionar Barcelona com a destinació de turisme accessible.

Premis Barcelona Sustainable Tourism a les bones pràctiques

Els Premis Barcelona Sustainable Tourism a les Bones Pràctiques reconeixen a totes aquelles bones pràctiques que, en l'àmbit d'empresa, s'hagin dedicat a la sostenibilitat en els següents eixos:

Sostenibilitat social

Totes aquelles accions que ajudin a millorar la dignitat de les persones, eliminar la pobresa o garantir una vida sana, entre d'altres.

Sostenibilitat del patrimoni cultural i de les tradicions

Totes aquelles polítiques que ajuden a preservar-lo i a donar a conèixer la seva riquesa.

Sostenibilitat
mediambiental

Les pràctiques que ajuden a preservar el medi ambient, l'estalvi dels recursos naturals i a aconseguir una ciutat més habitable.

Accessibilitat

Accions que ajuden a garantir un turisme per a tothom i a gaudir d'una destinació que es preocupa per la inclusió.

Si vols conèixer més t'animem a consultar el document de bones pràctiques fent click aquí

bcnAjuntament.png