top of page
BcnTurisme.jpg
Logo-BWSOCIALandST-horiz.jpg

El BUSINESS WITH SOCIAL & SUSTAINABLE TOURISM VALUE és una iniciativa conjunta de Turisme Barcelona i del Business With Social Value per crear un espai de reflexió, coneixement i negoci per al Sector Turístic amb l'objectiu de que tots plegats contribuïm a que el nostre planeta sigui més social i sostenible alineat amb les ODS 2030.


Tots hi trobarem contingut motivador, exemplificador i que ens farà reflexionar sobre el nostre quefer i coherència professional diària. A més hi trobarem el 'core business' de la trobada en el espai face2face on podrem trobar proveïdors socials i sostenibles que contribuiran a donar coherència en el camí cap les ODS 2030.

Face2Face

Al Face2Face comptem amb dues parts "els compradors" i per altre banda "els venedors" que son empreses i entitats que aporten als seus clients valor social i sostenible amb els serveis i productes que realitzen en la seva activitat econòmica.

Els venedors son centres especials de treball o empreses d'inserció sense afany de lucre que pertanyen a Dincat, Feicat, Fecetc, Ilunion o que per les seves pràctiques excel·lents en sostenibilitat han estat seleccionats pel Consorci de Turisme de Barcelona.

foto3.jpg

Barcelona Sustainable Tourism

BcnTurisme.jpg

El Barcelona Sustainable Tourism (BST) és el programa creat el 2012 per Turisme de Barcelona per promocionar el turisme sostenible i està dirigit a la participació d'empreses compromeses amb l'accessibilitat i la sostenibilitat ambiental, cultural, social i econòmica. El BST agrupa una sèrie d'establiments i serveis que permeten gaudir de la ciutat d'una manera més responsable treballant en la línia de la certificació Biosphere.

El Barcelona Sustainable Tourism s'articula al voltant de diferents eixos

Corason.PNG

Sostenibilitat social

Té com a objectiu la recerca de la dignitat de les persones. Són pràctiques per fomentar la sostenibilitat social com: l'eliminació de la pobresa; garantir una vida sana; desenvolupar una economia sòlida i inclusiva o promoure relacions dialogants i amistoses a les empreses, entre d'altres.

Hoji.PNG

Sostenibilitat mediambiental

Àrea encarregada de prevenir la contaminació, promoure l'ús eficient dels recursos i l'estalvi de recursos naturals mantenint els estàndards de qualitat exigits i de sensibilitzar el personal i els clients de pràctiques sostenibles.

Diabolo.PNG

Sostenibilitat del patrimoni cultural i de les tradicions

Té com a objectiu preservar el patrimoni cultural d'un poble, així com el patrimoni immaterial i donar a conèixer les tradicions així com fomentar el coneixement per part dels visitants i la protecció del paisatge.

Abran paso.PNG

Accessibilitat

Cerca la sensibilització i la formació dels operadors de la indústria turística i la inclusió i promocionar Barcelona com a destinació de turisme accessible.

Premis Barcelona Sustainable
Tourism a les bones pràctiques

Els Premis Barcelona Sustainable Tourism a les Bones Pràctiques reconeixen a totes aquelles bones pràctiques que, en l'àmbit d'empresa, s'hagin dedicat a la sostenibilitat en els següents eixos:

Sostenibilitat social

Totes aquelles accions que ajudin a

millorar la dignitat de les persones,

eliminar la pobresa o garantir

una vida sana, entre d'altres.

Sostenibilitat
mediambiental

Les pràctiques que ajuden a

preservar el medi ambient,

l'estalvi dels recursos naturals i a

aconseguir una ciutat més habitable.

Sostenibilitat del patrimoni
cultural i de les tradicions

Totes aquelles polítiques que

ajuden a preservar-lo i a donar a

conèixer la seva riquesa.

Accessibilitat

Accions que ajuden a garantir

un turisme per a tothom i a

gaudir d'una destinació que es

preocupa per la inclusió.

Si vols conèixer més t'animem a consultar el document de bones pràctiques fent click aquí

bcnAjuntament.png
BCN+.jpg
bottom of page